> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Илиан Илиев определи Левски като опасен отбор


0
0
366

Треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че предпочита мачовете в първата шестица да са 10, а не 5. Илиев сподели, че следващият съперник на “моряците” – Левски, е много опасен заради фенската подкрепа. Двата тима излизат в събота от 20.00 часа на “Герена”, а Илиев едвам попълни групата.

„Всеки мач е труден, особено срещу Левски. Готвим се като за всеки друг мач, знаем, че няма да ни е леко, но това е част от играта. Ако противникът покаже някои неща, които ни затруднят, естествено, ще трябва да се променим. Ако си добре класиран, искаш да играеш пет мача в първата шестица, ако не си – искаш десет. Аз съм против този формат. Ще кажат, че няма време, но мисля, че не е добро решение”, обяви пред “Дарик” Илиев.

“Казах след мача с Ботев Враца, че Левски израсна игрово, играят със самочувствие и най-важното е, че публиката ги подкрепя силно, което ги прави много опасни.

Не можем да концентрираме играта си върху един човек. Пада се често на Сердюк да завършва атаките, но целият отбор играе добре. Всеки един от атаката, а и не само, може да завърши атаката или да създаде добро положение. Курьор винаги е добре с топка. Когато изпуснеш първата част от подготовката, трябва да наваксваш по време на първенството.

Трудно ще заменим Васко (б. р. – Васил Панайотов), защото е важен за нас не само с играта, но и с духа си. Има няколко души, които много липсват, когато ги няма. Надявам се да го заменим както физически, така и душевно. Няма шанс да се върне до края на първенството.

От повечето млади сме доволни, от някои не чак толкова. При младите винаги има заклащане, но въпросът е, когато се получи, да си вземат поуките и да излязат от тази ситуация“, каза още Илиев.

Снимка: Черно море

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx