> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ивайло Петев – селекционер на Босна


0
0
404

Ивайло Петев е новият селекционер на Босна и Херцеговина. Това предава местното издание ba.n1info.com. Днес се е състояло събрание на Изпълнителния Комитет на футбола в страната, на което най-после е било взето решение за българския специалист. Той беше останал единствен кандидат за поста.

Петев бе основният кандидат още от края на миналата година. Тогава обаче не бе взето решение за нов селекционер. Освен Петев, Звездан Мисимович и Емир Спахич интервюираха още треньори, но в крайна сметка са се спрели на Петев. Той наследи провалилия се в европейските квалификации Душан Баевич.

Ивайло Петев ще има пълен картбланш за световните квалификации за Мондиала в Катар през 2022 година. Той няма да има много време, за да се запознае с играчите, тъй като на 24 март 2021 година е първата квалификация за Босна – като гост на Финландия.

Петев, който е известен с прозвището Кмета, има опит с националните отбори. Ловчанлията беше селекционер на българския национален отбор от края на 2014 г. до септември 2016 г. На клубно ниво специалистът 2 пъти стана шампион с Лудогорец, а преди това стартира треньорската си кариера в Любимец. Петев е водил още кипърските АЕЛ и Омония, хърватския Динамо Загреб, Ал Кадисия в Саудитска Арабия, а за последно работи в полския Ягелония. С ангажимента си в Босна и Херцеговина той тръгва по стъпките на Станимир Стоилов. Мъри също бе начело на България, а по-късно пое националите на Казахстан. В момента Стоилов е без отбор, след като през декември на успя да се разбере да поеме Лудогорец.

Снимка: sportsport.ba

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx