> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ивайло Петев говори за завръщане в БГ футбола


0
0
296

Селекционерът на Босна и Херцеговина Ивайло Петев даде интервю за предаването „Код Спорт“ по RING от базата на отбора в Зеница. Специалистът вече има богат треньорски опит зад граница, след като бе начело последователно на кипърския АЕЛ (Лимасол), хърватския Динамо (Загреб), Омония (Никозия), саудитския Ал Кадисия и полския Ягелония. Той вече е през изгонване от Босна заради лошите резултати.

  • Липсва ли ти по някакъв начин българския футбол?
  • Винаги ще ми липсва. Аз съм българин, така че един ден неимоверно ще се върна в България.
  • Съгласен ли си, че фарсът с конгресите на БФС се отразява и на нивото на футбола като цяло? Впрочем, знаеш ли в момента кой е президент на централата?
  • Всичко, както ние казваме, е отгоре. За да върви първенството в положителна посока, трябва да поставиш добре нещата, така че един ден това първенство да бъде така, както всички фенове на футбола искат.
  • Работи с Борислав Михайлов, когато беше национален селекционер. Какви са впечатленията ти от този период – положителни или отрицателни? Какви емоции имаше?
  • Емоции винаги има. Където и да съм бил, оставям настрани лошите моменти. Винаги се сещам за добрите. Имало е и добри моменти, един натрупан опит. На 38 години да бъдеш национален селекционер за мен е чест.
  • Направи стажове в големи клубове в Европа – кои са най-ярките ти впечатления?
  • Наистина е така. Стремял съм се, където и да съм бил, да науча нещо ново. Но това ново нещо, винаги съм го пречупвал през моята глава – по какъв начин аз искам да изглежда. Това е безценен опит. Във всички клубове, в които съм бил на стаж, и до ден-днешен имам повече контакти и повече възможност да науча нещо ново. Какво за мен е важно? Утре да бъда по-добър. Да науча нещо ново. Най-голямо и най-добро впечатление ми остави Унай Емери. Това беше 2012 г., тогава той водеше Валенсия. Предостави ми абсолютно всичко, което поисках. Държа се истински приятелски с мен. Просто съм впечатлен от него като човек, а като треньор, самите вие и аудиторията знаете какво е постигнал. В който и клуб той да работи, винаги го подкрепям, защото наистина е един много добър треньор и страшно добър човек.
    Снимка: nfsbih.ba
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx