> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ибрахимович ще играе за Швеция за Евро 2020


0
0
342

Златан Ибрахимович може да играе за Швеция на Европейското първенство това лято. Според източници на най-големия спортен вестник в Европа “Гадзета дело спорт” нападателят на Милан вече обмисля подобна възможност.
39-годишната звезда не е играл за “Тре конур” от 2016 г., когато напусна със скандал. Тогава той влезе в пререкания със селекционера Яне Андершон. “Сега обаче обстоятелствата са променени и шансовете Ибрахимович да се върне се увеличиха значително”, отбелязва италианското издание.

Срещнахме се и изяснихме ситуацията. Той никога не ме е наричал расист“, заяви Андершон. В медиите се появиха спекулации, че Ибра е обвинил специалиста, че едва ли не е расист, след като е спрял да залага като титуляр на Деян Кулушевски от Ювентус, чийто родители са македонци.
Ако Златан отвори вратата за завръщане в националния отбор, ще го обсъдим. Всичко, което си говорихме обаче си остава между нас. Каквото и да реша за Златан, все ще бъда критикуван. Но в единия случай поне няма да е от целия шведски народ”, допълни селекционерът. Както е известно Златан е в хърватски корени, но е израснал в Швеция.
Първата стъпка бе направена от самия Ибрахимович, по чиято инициатива е бил разговорът със селекционера. През годината Ибра е отбелязал общо 20 гола в 24 мача за клубния си отбор, който изненадващо е лидер в Серия А, дори без загуба.

В момента стрелецът е контузен, като се очаква да се върне на терена на 18 януари, когато “росонерите” се изправят срещу Каляри в мач от Серия А. В същото време той си купи гора в Швеция, за да развива бизнес.
За националния отбор на Швеция Ибрахимович има 116 мача и 62 гола. На Европейското първенство, което бе отложено миналата година, тимът е в група с Испания, Полша и Словакия.

Ибрахимович се контузи на дербито с Наполи през ноември, в което вкара два гола за победата с 3:1. Милан гостува на Беневенто в неделя от 19.00 часа, а в сряда посреща доминатора в първенството Ювентус.

Снимка: facebook.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx