> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Защо Гриша Ганчев се сеща за ЦСКА само, когато го съдят!?


Защо Гриша Ганчев се сеща за ЦСКА само, когато го съдят!?

0
0
270

Дата: май 25, 2015

Съвсем скоро започва делото срещу Гриша Ганчев, който е обвинен като ръководител на голяма престъпна група, завлякла държавата с ДДС. И той веднага се сети колко много обича ЦСКА.

Така както се сети преди време Александър Томов! Той беше осъден на първа инстанция да влезе в затвора. Взе ЦСКА, натовари го с кредити и изчезна. Междувременно се възползва от етикета „президент на ЦСКА“, благодарение на който съдът видя, че Лупи е…невинен! И днес Томов е чист гражданин на република България. Напук на хилядите семейства, които остави без хляб.

Гриша Ганчев очевидно очаква същото от ЦСКА! Той го поиска от „Титан“-ите, когато Цветан Цветанов хакна бандата му. Тогава арестуваха една дузина служители от офиса на „Литекс комерс“, барабар със сина на Ганчев. На този удар от държавата, Ганчев се опита да противопостави ЦСКА. Не успя, защото Гърнетата се отказаха да му го продадат.

Сега настъпва решителната битка в съда. Прокуратурата иска затвор за всички от ДДС-аферата. Какво ще отсъди съдът никой не знае. Но се знае друго, по-трудно ще осъдят Ганчев, ако е президент на ЦСКА. И затова той е готов да закрие дори своя си Литекс. Въпросът е дали утре, когато го оправдаят, няма да се махне като Лупи. Защото ЦСКА ще си е свършил работата.

Какво пък! Тогава на Кирил Домусчиев може да му хрумне да прекръсти Лудогорец на ЦСКА АС. И да дойде той в Борисовата. За нея мераклии винаги има, стига ЦСКА да им трябва за нещо.

ПП: Има ли внезапният интерес на Гриша Ганчев към ЦСКА нещо общо с решението на съда да наложи запор на опита му с Цветан Василев да отмъкнат активите на „Петрол“!?

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments