> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Жорди Кайседо с благодарности към ЦСКА


0
0
472

Головата машина на ЦСКА Жорди Кайседо говори ексклузивно за предаването “Код Спорт” по RING. Нападателят е концентриран в изявите си с червената фланелка и мечтае за нов трофей с “армейците”. Но едновременно с това гледа и към световното първенство в Катар, на което ще участва с родината си Еквадор. Предлагаме акценти от интервюто:

  • Честито класиране на Мондиал 2022, сеньор Кайседо! Няма спор, че изтеглихте сравнително добра група с Нидерландия, Сенегал и Катар. Как виждате шансовете да продължите напред?
  • Паднаха ни се сериозни съперници и сега знаем, че трябва да работим още по-здраво. Групата е такава, че ни позволява да излезем от нея. Трябва да направим необходимото и мисля, че можем да прескочим към фазата на елиминациите.
  • Дойдохте в ЦСКА преди 15 месеца. Вярвахте ли тогава, че ще стигнете до финали на Мондиал?
  • Да. Още от началото на моята кариера винаги съм вярвал, че ще играя в националния отбор. Винаги съм се подготвял за това да бъда национал и съм тренирал по възможно най-добрия начин за тази цел.
  • Колко важен се оказа ЦСКА в живота ви?
  • Много важен е ЦСКА. Много! Това е институция, която реално ми отвори вратите за големи дела. Не бях в най-добрата си форма, когато играех в Бразилия, а ЦСКА от първата минута ми даде най-доброто. Почувствах от самото начало загрижеността на всички към мен. Собствениците, треньорският щаб, изобщо всички в клуба ми помогнаха при адаптацията. Благодаря и на феновете, разбира се! Много съм доволен в ЦСКА и се надявам да показвам това и да се отблагодарявам всеки път, когато съм на терена.
  • Работихте с трима различни треньори в ЦСКА – Бруно Акрапович, Любослав Пенев и Стойчо Младенов. При кого се чувствате най-силен и полезен?
  • Бруно ми помогна много при адаптацията, оказа ми доверие. Пенев също работи добре с мен. Той е бил голям нападател и ме учеше как да бележа с глава. А с идването на Стойчо Младенов започнах да давам може би максимума от себе си като нападател. Мисля, че мога и още и смятам, че г-н Младенов е тук, за да ми помогне. След идването си в отбора той промени много неща. Помага ми наистина много, за да мога да извлека най-доброто от себе си в играта.
  • Бихте ли идвали, например, на гости в София?
  • Естествено. Имам желание моето семейство един ден да посети София, да се запознае с тази прекрасна страна. Дори – мислил съм си го, не знам дали ще стане реалност – сега, когато ми предстои да стана баща, да кръстя детето си София, заради всичко, което ми даде този град.
    Снимка: Фейсбук
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx