> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Животът на Георги Петков е бил силно застрашен


0
0
1712

Докторът на Славия Дениз Йълмаз разказа за снощния инцидент с легендата на “белите” Георги Петков. Лекарят реагира бързо и успя да помогне на вратаря, който глътна езика си след сблъсък с Жорди Кайседо от ЦСКА. Срещата завърши 3:2 за “червените”.

“Гошо буквално се бореше за живота си. Когато хукнах и отидох да видя какво става, гледката не беше за всички. Обръщайки Петков, видях, че целият е посинял. Започнах да действам веднага. Извадих езика му. Но знаете ли какво се случи – той после още два пъти гълташе езика си. Общо три пъти. Получи гърч, започна да рита с крака. Задушаваше се и щеше да умре в ръцете ми”, разказа Дениз пред “Блиц”. Петков ще бъде извън терените две седмици. По всяка вероятност ще го изпишат утре от ВМА.
След удара той не е знаел нито кой ден е, нито кой е мачът, в който играе – типично за полученото при тежкото падане на тревата комоцио (мозъчно сътресение).
След колапсите и свестяванията от тях, вратарят бе закаран най-после в болницата, но не и преди играчи и служители да опитат да отворят заялата врата на линейката. Наложи се футболистът на Славия Ерол Дост да влиза през предна врата на возилото, за да отвори отвътре тази, която да позволи вкарването на Петков в него.

Снимка: Спортал

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx