> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Живко Миланов похвали Мъри Стоилов


0
0
404

Живко Миланов похвали Станимир Стоилов, който успешно възражда Левски. Бившият капитан и треньор на “сините” вярва, че дуото Стоилов-Сираков е точното за клуба от “Герена”. Това се видя и в последния мач – 2:0 над Черно море.

“Ако се прави футбол, се прави с пари и условия. Така може да разделим Лудогорец и всички останали отбори. Едва ли не те малтретират останалите отбори вече 11 години, ще трябва да се помисли. ЦСКА ги застрашиха за 2-3 години, се видя, че във възловите моменти Лудогорец си взимаше каквото му трябва. ЦСКА беше най-близо да детронира Лудогорец. Тази година пак ги застрашиха до един момент, след това се появи необясним спад”, започна в студио „Дерби” Миланов.

„Мъри Стоилов може да върне Левски там, където вече го е извеждал. Ще му трябват време и условия, за да го направи.
Когато станах старши треньор на Левски, заварих отбор, който не беше Левски. След напускането на Славиша Стоянович, напуснаха и 15-ина футболисти. Не знаехме дали ще започнем подготовка. И аз не знаех какво се случва на стадиона и какво ще се случва с кариерата ми, която беше в начален стадий. По това време никой нямаше амбиции за този пост. Когато започнеш с 5-6 месеца неплащане на заплати. Като добавим, че президентът идва и ти казва, че утре може да ни няма, да не ни дадат лиценз… Беше много тежка ситуация. Нямаше как да оставя отбора в този момент, някой трябваше да застане начело. Поех си негативите, не исках да ми започва така кариерата. Приемам го като урок. За друг клуб изобщо нямаше да го направя това”, продължи зетят на Боби Михайлов.

„Важното е, че Левски се движи възходящо. Стоилов привлече нелоши футболисти, играят добре. Всеки мач, на който мога, присъства на „Герена“. Не съм от тези, които чакат Левски да загуби и да започна да говоря глупости. Аз съм израснал в този отбор. За момента Стоилов взимам максимума от този отбор. Пожелавам успех за Купата. Дано най-накрая вземе трофей. Ако трябва да се правят по-големи планове, ще трябват още футболисти. Стоилов е доказал, че знае как да го направи”.

„Митко Костадинов не го познавам. Здравко Димитров има талант, но, ако не си отдаден на този спорт и главата ти е другаде, няма смисъл. Стоилов с едно нещо не прави компромис – дисциплината. Левски има шансове срещу Лудогорец за Купата. Надявам се да вземат хубав резултат в Разград, за може на „Герена“ да стане хубав празник и да видим финал срещу ЦСКА”, завърши бившият капитан на „сините”.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx