> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ерик тен Хаг решава за Кристиано Роналдо


0
0
234

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг трябва да реши дали Кристиано Роналдо ще е нужен за следващия сезон. Португалецът има още година договор, но “червените дяволи” няма да участват в Шампионската лига и е вероятно голямата звезда да напусне “Олд Трафорд”.

Сегашният мениджър Ралф Рангник сподели, че все още очаква обаждане от Тен Хаг, за да стане ясно дали 5-кратният носител на “Златната топка” ще бъде задържан.

“Трябва да питате Тен Хаг за Кристиано Роналдо – дали ще пасва на неговата система. Впрочем Кристиано показа, че може да бъде жизненоважна част от този отбор. Тимът обаче очевидно се нуждае от още нападатели. През следващия сезон трябва да има двама или трима нови в предни позиици“, заяви Рангник за „Скай Спортс“.

“Той има още два мача като треньор на Аякс. Ние пък имаме още три срещи до края на кампанията. Когато пожелае да говори с мен и да обменим мнения, ще съм повече от щастлив да го направим. Все още чакам обаждане от него. Сигурен съм, че има телефонния ми номер. Знам, че той ще бъде мениджър, който ще вземе точните играчи. Сигурен съм, че феновете и журналистите ще видят по-добър отбор през следващия сезон. Да се надяваме, че ще сме и на по-добра позиция в класирането”, допълни германският специалист. От лятото той поема националния отбор на Австрия.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx