> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Десподов се закани да смачка ЦСКА


0
0
1954

Съботното дерби между Лудогорец и ЦСКА ще е по-специално за новата звезда на “орлите” Кирил Десподов. Нападателят е във форма и показва силни игри от началото на сезона. Футболист №1 на България за 2018 г. обясни с какви чувства ще се изправи срещу бившия си тим ЦСКА, но за зарече да накаже “червените”.

Излизам и си играя моята игра. Аз съм професионалист и в момента защитавам цветовете на Лудогорец, защото съм футболист на този клуб“, каза пред Нова тв Десподов.
„Това, което аз съм видял и преди Бруно Акрапович, е, че отборът беше много добър. Лично мое мнение е, че те ще са ни основен конкурент за титлата и за Купата на България. Дори да не бях в Лудогорец, а в друг отбор, аз трябва да изляза да играя срещу тях. Ние сме професионалисти. Ние сме си създали цел и я гоним. Както всичко знаете, целта е Лудогорец да стане шампион на България за десети път. Ние до последно ще гоним това нещо и няма да се откажем”, добави Десподов.
Очакваният с голям интерес мач е в събота от 15.00 часа на стадион “Хювефарма Арена” в Разград. Срещата е поверена на съдията Драгомир Драганов. Двубоят също така е директна битка за първото място, защото в момента “орлите” водят в челото на “червените” с 3 т. По-рано днес самият Акрапович също се закани да накаже разградчани на собствената им арена.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments