> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Дамбраускас призна превъзходството на Локо Пд


0
0
421

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас призна превъзходството на Локо Пд, който победи “орлите” с 3:2 на “Лаута”. Литовецът смята, че всичко е приключило още в края на първото полувреме, когато “смърфовете” дръпнаха с 2:1. По този начин домакините се доближиха на 5 точки от шампионите.

“Това е тотално неприемливо да допуснем 3 попадения. Стартирахме добре. Успявахме да изолираме някои полупространства. Всичко рухна в първата част. Всичко се срина заради пресата на Локомотив Пловдив. Твърде евтино губехме топката. Това ни струва страшно скъпо. В началото на втората част реагирахме добре. Изглеждахме опасни с няколко ситуации в последната третина. Когато допуснеш 3 гола, е много трудно да спечелиш срещу когото и да е”, започна той.

“Трябва да търсим грешките на тренировъчното игрище. Трудно е сега. Трябва да бъдем по-спокойни, когато сме поставени под преса. Може би действаме с някакви ментални обременености и не можем да намерим ритъма си. Не може да допускаме по 3 попадения. Трябва да намерим бързи решения. Да се погледнем в огледалото и да се запитаме къде сгрешихме. Да започнем от утре да работим”, продължи специалистът.

“Не може да делим мачовете. В това първенство всеки мач е важен и не може да отделяме повече внимание на един двубой повече от друг. Ако се подобряваме от среща на среща, ще решим проблемите”, завърши изказването си треньорът.

Снимка: ludogorets.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments