> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Дамбраускас води хърватин в Лудогорец


0
0
376

Новият наставник на Лудогорец Валдас Дамбраускас иска да привлече звездата на бившия си отбор Горица Кристиан Ловрич, съобщава хърватското издание “Вечерни лист”. Литовецът отлично познава нападателя, който през есента вкара 11 гола в 15 мача. Проблем може да се окаже сериозната конкуренция за подписа на Ловрич. Освен “орлите”, на опашката са още Болоня и клуб от ОАЕ. Според специализирания сайт transfermarkt.com, цената на нападателя е 5,5 милиона евро, но в Хърватия смятат, че Горица биха го пуснали и за по-малка сума.

“Факт е че говорихме с Болоня. В transfermarkt пише, че той струва 5,5 млн. евро, но при трансферите това не е задължително. Всичко зависи от вида на споразумението. Все още не сме получили конкретна цена за Ловрич”, сподели босът на клуба Ненад Чърнко.
При своето идване, Дамбраускас вметна, че може да привлече някой от играчите на бившия си тим.

Д тези действия на литовеца, се показва, че той не си губи времето – треньорът разбира се, иска и други играчи.

Испанският нападател Нано Меса пък не иска да идва в Лудогорец. Това пише изданието elgoldigital.com. Преди няколко дни се заговори за сериозен интерес и дори оферта от “орлите” за нападателя на Кадис. Тя е била по-добра от тази на белгийския Беверен. Меса обаче не искал да дойде в Разград. От Кадис обаче търсят пари за да привлекат ново попълнение Сапонич. Клубът не е в цветущо финансово положение заради кризата и ще искат да продадат някои измежду Меса, Бодигер и Алваро Хименес.

А Лудогорец продължава подготовката си в Турция. Шампионите се изправят срещу Шахтьор Донецк във втората си контрола. Престижната проверка на българския доминатор с участника в групите на ШЛ започва точно в 16.00 часа. Това ще е втора контрола за “орлите”, които в първата сломиха сръбския Бачка Топола – мач, който се явяваше и неофициален дебют за Валдас Дамбраускас. Това ще бъде втора проверка и за Шахтьор, който преди няколко дни записа равенство 1:1 с Лех Познан.
Лудогорец никога не е срещал украинския шампион в Европа, но двата тима имат две контроли помежду си – през 2018 г., завършила 2:2, и 2019 година, завършила 3:0 за украинския гранд.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments