> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гуардиола: Цяла Англия подкрепя Ливърпул в битката за титлата


0
0
626

Цялата страна подкрепя Ливърпул, медиите, всички. Може би защото Ливърпул има невероятна история в евротурнирите, но не и във Висшата лига, където те са печелили веднъж в последните 30 години, но ситуацията е такава, каквато е”, заяви мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола. В последния кръг тимът му победи Нюкасъл с 5:0, а успехът даде три точки преднина на “гражданите” пред Ливърпул в битката за титлата в Англия. A “мърсисайдци” се спънаха с Тотнъм.

Сити има нужда от седем точки в последните си три мача, за да защити шампионската си титла, но Гуардиола няма да може да разчита на защитниците Кайл Уокър, Джон Стоунс и Рубен Диаш в двубоите с Улвърхемптън, Уест Хям и Астън Вила. “Трябва да спечелим девет точки, може би шест, това ще зависи от головата разлика в следващите два мача. Сега сряда е следващият финал за нас, съдбата ни е в ръцете ни и това е важно, това е реалността”, коментира испанецът.

“Ливърпул и Манчестър Юнайтед са най-важните клубове по отношение на титли, история, драматични моменти и много други неща. Но в последните 11-12 години и ние сме сред тях. Знам, че понякога сме неудобни за другите, но не ме интересува, че хората искат Ливърпул да спечели титлата. Това не е проблем за нас”, каза още Гуардиола.

Снимка: Туитър 

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx