> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гуардиола се оправдава след резила с Реал


0
0
286

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола се оправда за загубата от Реал с 1:3 в Мадрид с непредсказуемостта. Испанецът смята, че са направили всичко необходимо, но късметът им е обърнал гръб. “Гражданите” бяха на минути от победата, но се сринаха в края и бяха елиминирани.

“Бяхме близо, но не успяхме да стигнем до финала. Толкова е просто. През първото полувреме играта ни не вървеше. Не се представихме добре, но и съперникът с нищо не ни притесни. След като отбелязахме гола, заиграхме доста по-добре. Намерихме нашето темпо и се чувствахме комфортно на терена. След като поведохме, очаквах Реал да започна да атакува, да атакува, да атакува в последните 15 минути, но това не се случи. Не бяхме притиснати по никакъв начин, но футболът е непредсказуем“, каза Пеп.

“Ще ни трябва време, за да осъзнаем какво се случи, след като се приберем у дома. Те пратиха много хора в наказателното поле, Едер Милитао, Родриго, Винисиус Жуниор, Бензема. Започнаха да центрират и вкараха два гола. В тези ситуации не показахме най-доброто от себе си, но е нормално в такъв полуфинал да има и напрежение. Просто има и такива мачове. Трябва да го приемем”, заяви още Гуардиола.

Снимка: Туитър 

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx