> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гуардиола няма право да говори за Холанд


0
0
290

Мениджърът Хосеп Гуардиола не може да коментира темата за трансфер на Ерлинг Холанд в Манчестър Сити, но на практика той призна, че преговори има и сделката най-вероятно е пред завършване. Каталунецът заяви, че ръководствата на Борусия Дортмунд и Сити са му казали да не говори по този въпрос с медиите.

21-годишният норвежки нападател, който има 85 гола в 88 мача за Дортмунд, ще премине на “Етихад” срещу сумата от 75 милиона евро.

“Ръководствата на Борусия Дортмунд и Манчестър Сити ми казаха, че не ми е разрешено да говоря, докато сделката не бъде завършена. Съжалявам, нищо не мога да кажа. Има достатъчно време да говорим. Иска ми се да го направя сега, но ми е забранено”, заяви Гуардиола на пресконференция преди кръга в английското първенство.

Същевременнно Манчестър Сити е в напреднали преговори с Гуардиола за продължаване на договора му, съобщава италианският журналист Николо Скира в Туитър.
Настоящият контракт на испанския специалист с клуба е до 2023 година, но от Сити му предлагат да води отбора поне до 2025 година, твърди журналистът.
Преговорите не са изненадващи, тъй като още през месец март се говореше, че Манчестър Сити ще се опита да задържи треньора си. Доверието в испанеца е абсолютно, въпреки че отборът и през този сезон не успя да спечели Шампионската лига. Сити обаче има 3 точки аванс пред Ливърпул в борбата за шампионската титла на Англия три кръга преди края.

Снимка: Туитър 

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx