> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гуардиола: Играхме перфектно срещу Юнайтед


0
0
291

Бяхме отлични от първата минута на мача. Ако това не е най-доброто ни ниво, не знам какво повече можем да направим. Това обяви мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола след разгромната победа над градския съперник Манчестър Юнайтед с 4:1 в неделя вечерта.

“Гражданите” доминираха на “Етихад” и спечелиха дербито, благодарение на по два гола на Кевин де Бройне и на Рияд Марез.
“Играхме много добре, но трябваше да бъдем търпеливи. Ралф Рангник опита да промени нагласата на Ман Юнайтед и те бяха по-агресивни, но ние успявахме да си създадем пространства, особено през второто полувреме, и да играем с топката зад МакТомини и Фред. Футболът е емоция. Той е тактика, определено, но също така и емоция. Без топката ние сме отбор, който иска да я спечели обратно през всичките 90 минути. Искаме да имаме топката възможно най-много и особено през второто полувреме я използвахме много добре”, коментира Гуардиола след успеха, който възстанови преднината от шест точки на Сити пред втория Ливърпул. “Червените” обаче са изиграли мач по-малко.

“Мога да кажа, че отново показахме на Ливърпул кой кой е. Оставаме скромни и продължаваме да работим. Казвал съм го и преди, но успехите на един треньор се измерват в дългосрочен период. Спечелихме три титли, но сме жадни за още. Ливърпул е невероятен съперник. Признавам си, че за последните 12-13 години работа като треньор не съм срещал такъв“, допълни каталунецът.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx