> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гришо се оказа твърде слаб за Циципас


0
0
307

Григор Димитров загуби с 1:6, 4:6 от Стефанос Циципас на осминафиналите на турнира по тенис на клей в Барселона от сериите АТП 500. Срещата продължи час и 11 минути.

Първата ракета на България не направи най-добрия си мач срещу поставения под номер 1 в турнирната схема Циципас, но с малко повече концентрация и внимание можеше да спечели поне втория сет, в който на два пъти повеждаше с пробив. Хасковлията започна колебливо мача и допускаше огромен брой непредизвикани грешки. Това позволи на световния №5 да реализира два пробива и да поведе с 4:0 гейма за отрицателно време, а след още един пробив гръкът затвори първата част след само 25 минути игра.

Доста по-интересен и оспорван се оказа вторият сет. В него Димитров показа и много по-добра игра. 30-годишният българин направи пробив още в първия гейм, но веднага след това Циципас върна брейка за 1:1.
Гришо нанесе нов удар в петия гейм, след който отново поведе с пробив за 3:2, но и този път първата ракета на България не успя да затвърди аванса си и Циципас веднага успя да възвърне позиции. Поставеният под номер 14 в схемата Димитров трябваше да сервира за оставане в мача при 4:5 гейма във втория сет, но отново показа колебания и това донесе шестия пробив на Циципас в мача, а с това и победата.
С успеха си Циципас вече има три победи в пет мача срещу Григор Димитров.

На четвъртфиналите гръцкият тенисист ще играе с Карлос Алкарас, В изцяло испански сблъсък тийнейджърът се наложи с 6:3, 6:3 над Хауме Мунар. Двубоят продължи само час и 12 минути, а Алкарас, който е определян като новата голяма звезда на тениса, показа невероятна игра на втори сервис, като спечели 15 от 17 отигравания.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx