> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гришо пропуска старта на сезона


Гришо пропуска старта на сезона

0
0
379

Григор Димитров ще пропусне старта на новия сезон по тенис. Това стана ясно, след като най-добрият българин с ракета в ръка не е вписан в заявките за първите два турнира.
Новият сезон няма да започне в Австралия, каквато бе традицията, а стартира с турнири в Анталия и Делрей Бийч на 4 януари. След тези надпревари АТР турът ще се пренесе в Австралия през февруари. Всички тенисисти обаче трябва да пристигнат в страната в средата на януари, за да изкарат задължителната 2-седмична карантина.
Именно към австралийските турнири е насочена подготовката на Григор, който вече е заявил желанието си България да участва на АТР Cup, започващ на 1 февруари. Заради промяната на формата страната ни е сред резервите и на този етап е малко вероятно да попадне сред 12-те участника.
Така хасковлията ще избере да започне на някой измежду турнирите в Мелбърн и Аделаида от 1 февруари. Това ще е генералната му репетиция за Откритото първенство на Австралия, което стартира на 8 февруари.
В същото време Гришо отправи през ютуб поздрави българите за Коледните празници.
“Скъпи приятели, искам да ви пожелая весели и щастливи празници. Бъдете здрави и смели в мечтите си. Вярвайте, че има надежда във всяка кауза. Много топлина и любов на всички и светла Коледа”, заяви първата ни ракета в краткото видео.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx