> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гришо отказа да играе за България за купа “Дейвис”


0
0
846

Новият капитан на България за Купа „Дейвис” Теодор Бачев обяви разширения състав на националния отбор за предстоящия плейоф с Мексико. Мачовете са на 5 и 6 март в зала “София” и при победа нашите почти сигурно ще се сдобият с историческа промоция в Световна група I.
Националите ни ще бъдат водени от Димитър Кузманов, който днес се изкачи до №265 в световната ранглиста. Мико игра два поредни четвъртфинала на турнири „Чалънджър” в ЮАР, а през януари стигна втори кръг на турнира на АТР в Анталия.

Още двама от героите в Анталия ще бъдат на разположение на Теодор Бачев – Адриан Андреев (осминафиналист на турнира на АТР и шампион в надпревара на ITF) и Габриел Донев, който след полуфинала на ITF миналата седмица се очаква да скочи с около 100 места в ранглистата идния понеделник. В селекцията са още Александър Лазаров, Александър Донски и Васко Младенов, като последните двама ще се концентрират върху подготовката за двойката.
Прави впечатление обаче, че Григор Димитров за пореден път отказа да играе за България. Най-добрият ни тенисист е заявил участие на АТП 500 надпреварата в Акапулко, която започва веднага след мачовете за купа “Дейвис” – неофициално отборно Световно първенство. Вероятно хсаковлията иска да си спести разкарването от Монако, до София и след това до Акапулко. В допълнение Гришо се възстановява от контузия в кръста, заради която отказа АТП 250 турнира в Сингапур, който върви в момента.

Правилата гласят, че България има право да номинира пет човека за мачовете с Мексико, като в деня на тегленето на жребия (4 март) могат да бъдат направени до две промени в първоначалната селекция.

Снимка: БГНЕС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments