> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гришо започна работа с новия треньор


Гришо започна работа с новия треньор

0
0
350

Григор Димитров започна работа с новия си треньор Данте Ботини. 41-годишният аржентинец вече от седмица е в Монако, където ръководи тренировъчния процес на най-добрия ни тенисист. И двамата не са говорили официално по темата, но публикации в социалните мрежи и специализирани медии огласиха партньорството им.
Ботини е голямо име в средите, след като работи близо 9 години с Кей Нишикори. Японецът стигна до №4 в света, като има зад гърба си над 10 титли. След това Ботини беше за кратко с Николас Джари, който обаче беше хванат с допинг, за да влезе сега в екипа на световния №19.
За партньорството стана ясно, след като двамата се появиха и на първата си обща снимка, след като са имали поредното занимание на един от комплексите в Княжеството. На фотоса е още италианецът Фабио Фонини и треньорът му Алберто Мансини.
Други спаринг партньори в тренировъчни мачове с Гришо в последните дни бяха Александър Зверев и Пиер-Юг Ербер, които също се готвят в Монако.
Димитров няма да играе през януари, а ще насочи подготовката си изцяло към “Австралия оупън” от 8 февруари. Възможно е преди това той да се включи на някой от АТР 250 турнирите в Мелбърн в седмицата преди Откритото първенство от 1 февруари.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx