> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гришо започва днес в Барселона


0
0
202

Григор Димитров стартира участието си на турнира от сериите АТП 500 в Барселона тази вечер. Мачът на първата ни ракета с аржентинеца Федерико Кория е четвърти на корт „Ян Кодеш“ и ще стартира около 18.00 часа българско време.
Преди това програмата включва сблъсъците Франсис Тиафо – Юго Делиен, Лойд Харис – Алберт Рамос-Виньолас и Николоз Басилашвили – Хауме Мунар. По предварителна програма първият двубой трябва да започне в 12.00 часа.

Българинът е 14-и поставен в основната схема и пропусна първи кръг. Кория, №52 в световната ранглиста, пък стигна до мач с Димитров, след като би Маркос Гирон с 6:2, 3:6, 6:1. Предстоящият сблъсък ще бъде първи между двамата.

Победителят от мача между Димитров и Кория може да срещне водача в схемата Стефанос Циципас в следващия кръг, ако гръцкият тенисист, шампион от Монте Карло в неделя, преодолее Иля Ивашка в откриващия си мач.

Израснах на клей и затова смело бих могъл да кажа, че ми харесва да играя на тази настилка. Резултатите ми може би не са толкова постоянни, тъй като съм имал някои много добри, но и някои лоши, но ситуацията е такава, каквато е. Клеят е много комплексна настилка и ако развиеш умението да се движиш добре по корта и да разчиташ играта, това определено ще ти помогне много. Това ще е едва втората ми седмица от сезона на клей, така че все още няма за какво толкова да мисля. Трябва просто да играя своята игра, и освен това всеки ден да се трудя упорито и да полагам усилията, необходими за добро представяне на тази настилка. Няма как да тренираш по 30-40 минути и да очакваш да се представиш добре. Необходимо е да прекараш няколко часа на клей, за да можеш да си на ниво за мача”, каза Гришо.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx