> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гриша Ганчев няма да изоставя ЦСКА


0
0
356

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев няма намерение да се оттегля от клуба. След срещата между бизнесмена и вече бившия наставник на “армейците” Стойчо Младенов през миналата седмица и последвалото напускане на опитния специалист в социалните мрежи, както и в различни медии, се появиха информации, че Ганчев е готов да хвърли бялата кърпа и да сдаде управлението на клуба. Те обаче не отговарят на истината, въпреки, че някои фенове снеха доверието към ръководството.

В момента бизнесменът е концентрирал усилията си върху намирането на старши треньор на тима, пише “Тема Спорт”. Набелязани са няколко чуждестранни специалисти, като не е изключено името на новия наставник да бъде обявено малко след края на реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Славия в четвъртък. На трибуните на “Българска армия” за срещата с “белите” може да присъства легендата на Партизан и доскорошен треньор на Чукарички Саша Илич. Както вече стана ясно, “червените” са влезли в контакт със сърбина доста преди напускането на Стойчо Младенов. Преговорите между двете страни обаче засега са в застой.

Паралелно с търсенето на нов треньор Ганчев следи изкъсо и напредването на проекта за реконструкцията на стадиона. Според различни източници в началото на месеца ръководството на ЦСКА е депозирало 30 млн. лева, които да послужат като гаранция за намеренията на клуба. Очаква се скоро от “Армията” да излязат с официална информация по темата.

Снимки: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx