> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гриша Ганчев вика Йомов да се обяснява за стрелбата


0
0
260

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е настоял за спешна среща с Георги Йомов, който беше замесен в кървав екшън в понеделник вечерта, пише “Блиц”.
Нападателят два пъти беше привикван в полицията, след което освободен. Засега не е известно дали ще бъде повдигнато обвинение на Йомов. Това би трябвало да стане ясно по-късно днес. Вървят слухове, че не е изключен и такъв вариант.

Първоначално Георги обяви пред сайта на „червените“, че няма никакво участие в инцидента, че си е вкъщи и е дал автомобила си на своя брат.
Впоследствие обаче се заговори, че той е признал при разпитите в полицията друго – че е присъствал на мястото на събитието, на което бяха още баща му и брат му. Там някой от тях двамата (по-вероятно бащата) простреля двама души.

Ганчев искал да разбере дали Йомов е излъгал, когато е дал изявление пред сайта на ЦСКА. Тогава клубът написа, че се доверява напълно на своя състезател, че е невинен.
Футболистът не взе участие във вчерашната тренировка на отбора. Най-вероятно той няма да играе в последните два двубоя на „червените“ от първенството.
Селекционерът на националния отбор Ясен Петров ще изчака няколко дни преди да вземе решение за Йомов. Вероятно е играчът да бъде изваден от националния отбор. Крилото е в списъка на Джанини от Пловдив за предстоящите четири мача от Лигата на нациите. Ако решението на Ясен Петров е Йомов да бъде изваден от държавния тим, вероятно на негово място ще бъде повикан големият отсъстващ от списъка – Илиян Стефанов, който вкара победното попадение за Левски във финала с ЦСКА (1:0).

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx