> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гари Невил вярва, че Сити ще изтърве титлата в полза на Ливърпул


0
0
237

Контузията на Рубен Диаш и предстоящите съперници на Манчестър Сити могат да върнат Ливърпул на първото място. Това мнение изрази анализаторът на “Скай Спортс” Гари Невил в личния си подкаст след мачовете през уикенда, в които “червените” направиха равен с Тотнъм, а Сити разгроми Нюкасъл и поведе с три точки на върха.

“Рубен Диаш се контузи, а Сити тепърва ще играят срещу отбори, чиито стилове могат да им навредят. Сити не бива да се отпускат, тъй като в следващите мачове защитата им ще бъде отслабена, което пък дава шанс на Ливърпул. Определено не смятам битката за титлата за приключена и мисля, че тя ще продължи до последния кръг”, каза бившият защитник в “Подкаста на Гари Невил”.

“Ако Сити спечели следващите си два мача, те ще бъдат шампиони. Уулвс и Уест Хем обаче могат да им вземат точки. Ако Ливърпул можеха да си избират две гостувания, на които да ги изпратят, то най-вероятно те щяха да изберат точно тези две. Не Манчестър Юнайтед или Челси, тъй като тези два отбора смъкнаха много нивото. Има за какво да се играе и е добре за Лигата, че Ливърпул играе първи. Не мисля, че те ще загубят повече точки до края на сезона. Ще си свършат работата.

“Каквото и да се случи, който и да бъде първи, няма как да твърдим, че вторият се е провалил. Тези отбори не разочароват с играта и поведението си на терена. Просто го правят твърде добре и при тях е константа. При Пеп Гуардиола и Юрген Клоп тези два отбора са безгрешни”.

Лийдс пък загуби срещу Арсенал и се смъкна в зоната на изпадащите.
“Опасявам се за Лийдс, наистина, тъй като те са фаворити за изпадане. Всичко, което можеше да се обърка при тях, се обърка. Стюърт Далас и Люк Ейлинг им липсват много и те губят точки заради отсъствието им. В момента има огромна битка за титлата, напрегната надпревара за топ 4 и интересна борба за оцеляване”, продължава Невил.

“Финансовата загуба от едно изпадане е огромна и се усеща от всеки клуб. Чуваме слухове, че отбор като Бърнли е задължал с 65 милиона лири, а сега си представете какви биха били загубите при Евертън. При Лийдс също не би било много по-розово.

“Чувал съм, че разликата между това да играеш в елита и във втора дивизия е към 120 милиона лири. Това са пари, които няма как да си върнеш, освен ако не си продадеш всички играчи. Не говорим за дребни суми тук. Не е нормално финансовият удар да бъде толкова голям, но на практика той е. Все пак говорим за Висшата лига”.

Снимка: Скай Спортс

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx