> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Виталий Кличко: Убихме шестима руснаци


0
0
247

Боксовата легенда Виталий Кличко призна, че той и сподвижниците му са убили шестима руснаци, защитавайки Украйна срещу руската инвазия. Настоящият кмет на Киев се бие на първа линия заедно с брат си Владимир, след като двамата избраха да вдигнат оръжие срещу армията на руския президент Владимир Путин.
В интервю за Sky News, 50-годишният Виталий сподели, че украинските сили издирват отделни руски групи в столицата. На въпрос доколко е била “успешна” операцията предната вечер, Виталий отговори:

“Убихме няколко човека. Предполагам, че снощи убихме шестима души. Не ни интересува колко силна е руската армия, ние сме готови да се бием. И сме готови да умрем за нашата родина и за нашите семейства, защото това е нашият дом. Това е нашето бъдеще и някой иска да дойде в нашия дом и да открадне открадне бъдещето ни. Призовавам всички международни партньори да наблюдават тази трагедия, която се случва днес в Украйна и тази безсмислена война, в която няма да има нито победители, нито губещи”, каза той.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx