> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Верстапен се вайка от слабия болид на Ред Бул


0
0
228

Макс Верстапен не успя да завърши надпреварата в Мелбърн след повреда в колата към края на състезанието. Това е второ Гран при от началото на сезона, в което световният шампион във Формула 1 от миналия сезон отпада. Нидерландецът има в актива си само 25 точки, които спечели в Саудитска Арабия, завършвайки на първа позиция. В момента той е едва шести в шампионата, с изоставане от 46 пункта зад лидерa Леклер, който пък триумфира и в Австралия.

Километри назад сме, така че дори не искам да мисля за битка в шампионата към момента. Мисля, че е по-важно да завършваме състезания. Днес като цяло просто беше лош ден. Нямах скорост и просто опитвах да запазя гумите си и да завърша, защото изглеждаше сякаш ще взема лесно второ място така или иначе”, започна Макс.

“Знаех, че не мога да се боря с Шарл и нямаше смисъл да го притискам. Но ние дори не завършихме, а това е недопустимо и разочароващо. Знаехме, че има проблем, така че стигането до финала бе под въпрос. Ако искаш да се бориш за титла, подобни неща не бива да се случват”, коментира още Верстапен.

“Това е първата ми победа, при която успяхме да контролираме разликата с преследвачите. Днес разполагах със страхотен автомобил. Справих се добре през целия уикенд, но това нямаше да е възможно, ако не разполагах с толкова добра кола. Състезателното ни темпо беше изключително силно. Колата работи много добре с гумите, от първата до последната обиколка. Много съм щастлив”, обясни победителят Леклер.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx