> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Венци Стефанов: Бербатов вкарва българския футбол във война


0
0
912

Венцеслав Стефанов коментира пресконференцията на Димитър Бербатов, която беше вчера. Президентът на Славия смята, че благоевградчанинът цели да вкара най-обичания ни спорт във война. Митко събира част от клубовете на изборен конгрес в петък в НДК, а събитието наскоро беше отложено от Боби Михайлов.

“Те сами написаха много жалби против провеждането на конгреса. И докато тези жалби не бъдат разгледани и разрешени, не може да се проведе избор за президент. Спомнете си само, върнете лентата назад и ще видите. Все искат конгреси – през октомври, през март. Аз се притесних от изказването на Бербатов вчера. Силно се притесних. Той призова отборите на бунт. Призова за футболна война във време, в което живеем в истинска война. В момента обстановката не е мирна и спокойна близо до България. Бербатов обаче иска да я нажежи и у нас. Това е недопустимо!

Крайно време е Бербатов да разбере, че така не става. Какъв бунт, какво чудо на чудесата са замислили той и хората от обкръжението му. Напънът е огромен. Видяхте ли вчера лицата им, изражението им. Те наистина са жадни за власт и са готови на всичко, за да постигнат целта си. Затова се моля Бербатов да се осъзнае и да не предизвиква футболна война. Нека той работи за обединението на футбола.

Ако иска да е президент, трябва да е на всички отбори, а не на тези само, които са гласували за него. А Петър Величков призовава съдийката от Софийски градски съд (б.р. – Жаклин Комитова) да си даде отвод. А именно при нея те пуснаха жалба и настояха да се свика конгрес. Смях. Това не е концерт по желание”, допълни пред “Блиц” босът на най-стария столичен клуб.

След избухване на войната в Украйна президентът на „белите“ обяви, че пак ще облече фланелката с лика на Путин, ако отборът му отново спечели Купата на България. В тази връзка в социалните мрежи се завърза лют спор – една част от феновете застанаха зад Стефанов, а други остро го критикуваха.
“Уважавам всички мнения. Аз съм изразил своето лично мнение. Нито на ФК Славия е то, нито на хората, които работят при мен. Нито на моите колеги и приятели. Не искам никой да носи последствия затова нещо. Аз имам право да изразя това, което мисля.
Аз съм на 72 години и от приятелите и от идеалите си не се отричам. Късно е да се науча да се навеждам. Така съм възпитан. Родителите ми бяха обикновени работници и така ме възпитаха”, заяви още Стефанов.

Снимка: БГНЕС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx