> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бултрасите: Идеално, ще играем едновременно срещу най-омразните ни създания


Бултрасите: Идеално, ще играем едновременно срещу най-омразните ни създания

0
0
300

Дата: март 14, 2015

Феновете на Ботев (Пловдив) обвиниха БФС, че заради интересите на Левски и ЦСКА изобщо не признават правата на останалите тимове. Ето какво пишат пловдивчани на техния сайт bultras.com.

Темата на столичните (уж национални) медии в последните дни е „Ще легне ли ЦСКА в следващия си мач, за да отпадне Левски от топ 6?“

Естествено, БФС, което винаги е действало като СФС – Столичен футболен съюз (а последните години малко и североизточен), също подхвана темата и ще гледа под лупа всяко действие, да не би ЦСКА да полегне на следващия си съперник, за да не влезе Левски в топ 6.

Естествено, никой не пита съперника на ЦСКА какво мисли. Защо ли? Защото, както много добре знаем и сме се убедили през годините, както на софийските медии, така и на книжните грандове, ги интересуват тези, които си лягат, а не тези, които стоят изправени.

Така че, ще споделим две думи за двата отборите на народната власт:

Ние сме Ботев Пловдив и – за разлика от вас – ние играем първо за себе си, а после против нашите врагове. Не крием, че съдбата ни сервира страхотен подарък за рождения ден – в 90 минути да играем едновременно и срещу двете най-вредни създания за българския футбол – и Левски София, и ЦСКА. С удоволствие ще изпратим Левски да играят мачлета с Марек и Локо Пловдив в борба за оставане в групата, и в същото време помогнем на ЦСКА да останат за пореден път без титла.
Но преди всичко ще играем за себе си, защото за нас, за клуба Ботев Пловдив, да победим ние е по-важно от това да загуби някой друг. Ние искаме да играем в горната шестица и ще се борим за това в неделя. Ако някой, за да е гадно на трети отбор, смята да губи футболен мач, защото достойнството си го е загубил отдавна – нас не ни интересува.

Истинските футболни отбори играят само за победа.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments