> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Братята Пулеви чакат подкрепа в САЩ


0
0
3933

От промоутърската компания “Трилър Файт Клуб” обявиха официално съперниците на Кубрат и Тервел Пулеви за боксовата гала на 14 май в зала “Форум” в Ингълууд, Калифорния. В “гвоздея” на вечерта Тервел Пулев, който няма загуба на професионалния ринг, ще се бие срещу бившия трикратен световен шампион в лека-тежка категория Сергей Ковальов (Рус). В подгряващ мач съперник на Кубрат Пулев ще бъде друг руснак – Алексей Федотов. При успех Кобрата ще си върне позагубените позиции в световната ранглиста, след като за последно се би в края на 2020 г. и загуби с нокаут битката за три от шампионските пояси в свръхтежка категория от Антъни Джошуа (Анг).

“Ще бъде много труден мач. Той е боксьор от световно ниво. Но аз вярвам в себе си, защото съм твърдо момче и нямам намерение да се предавам. Не мога да си представя сега как би преминал боят. Знам много добре, че има много българи в района на Лос Анджелис. Българската подкрепа винаги е много силна и много важна. Където и да се боксираме – в Чикаго, в Лас Вегас, те винаги са там и ни подкрепят. Ключът към победата е в този, който е по-добре подготвен. Искам да кажа на феновете, че ще бъде една страхотна вечер, така че не я пропускайте”, заяви Тервел Пулев. До момента той има 16 победи в 16 мача на професионалния ринг, а предишният му бой беше в Танзания.

“Подготвям се много сериозно за всеки мач. На 14 май ще бъда в най-добрата си форма и се надявам, че ще спечеля. Надявам се, че българите в района ще ме подкрепят. Брат ми се бие в мача на вечерта. Българите обичат бокса и ще бъде невероятна вечер”, добави Кубрат Пулев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx