> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ботев Пд се връща догодина на “Колежа”


0
0
251

Ботев Пд се връща догодина на собствения си стадион. Това разкри собственикът на тима Антон Зингаревич. Руснакът очаква всичко да се случи още в началото на 2023 година. В момента на ст. “Христо Ботев” тече ремонт с държавни и общински пари.

През последната година има различни емоции. Трябва да кажа, че много от тях бяха положителни емоции. Наслаждавам се да съм собственик, но и наистина харесвам да управлявам този клуб. Мисля, че откакто започнахме – от януари досега наблюдаваме добър прогрес едновременно на терена и извън него. Мисля, че най-важното, което направихме е, че изградихме определена култура и определено ниво на очакванията. Това, разбира се, създава доста напрежение върху всички замесени“, сподели Зингаревич в интервю за клубната телевизия на “канарите”.

„Ние сме тук да направим най-доброто за отбора и да постигнем добри неща“, добави той. „Завършихме редовния сезон трети, което разбрах, че не се е случвало от 20 години. Ясно мога да кажа, че най-големият прогрес е на терена. И трябва да благодаря на отбора и на треньорския щаб за това.“

„Ние усъвършенстваме нашия екип всеки трансферен прозорец, всеки ден, в който момчетата тренират на терена. Мисля, че се справяме много добре на терена. Също така прогресирахме доста като цялостна организация“, допълни руснакът.

„Колкото повече печелим, толкова по-голям шанс имаме за участие в Европа. В началото на сезона си поставихме за минимална цел топ 6. Това вече го постигнахме и почувствахме, че ще изгубим, ако не се борим за Европа.
Според договора очакваното време за завършването на стадион „Христо Ботев“ е в началото на следващата календарна година. Надявам се, че ще може да играем срещи от първенството на него, от втората половина на следващия сезон. Разбирам колко важно е това за феновете, то е също толкова важно и за клуба. Стадионът е като свещено място за феновете и за клуба“, каза още Зингаревич.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx