> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ботев Пд преотстъпи двама юноши в Дания


0
0
363

Ботев Пловдив преотстъпи двама футболисти в датския тим Фремад Амагер. Това са юношите Димитър Пройчев и Иван Василев, които ще играят при “сините” под наем до края на настоящия сезон.

Двамата се присъединиха към новия си тим в началото на тази седмица, като вече направиха първа тренировка с втородивизионния датски отбор. Димитър Пройчев и Иван Василев са родени през 2001 година, като са преминали през всички юношески формации на “жълто-черната” школа под ръководството на Стефан Стоянов.

Фремад Амагер е отбор от второто ниво на футбола в Дания, като тимът се намира на пето място във временното класиране. Тимът е собственост на новия шеф на “канарите” Антон Зингаревич. Фремад Амагер се представя отлично за Купата на страната, като елиминира Брьондби и се класира за четвъртфиналите на надпреварата.

Иначе в сряда от 18.00 часа пред стадион „Христо Ботев“ футболистите на Ботев ще бъдат представени по нетрадиционен начин пред своите привърженици. Изборът на място не е случаен, тъй като всички жълто-черни фенове, както и самите футболисти, се надяват в най-скоро време отново да се завърнат в своя дом – „Колежа“.
Събитието е подкрепено от всички фенски организации и ще е част от кампанията „100% Ботев Пловдив“, за която от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив дадоха нов отчет:

“Уважаеми ботевисти, кампанията „100% Ботев Пловдив“ навлиза в решителния си етап. Стартираме седмицата ударно с превод от 930$ от момчетата от US Bultras, които избраха да дарят чрез системата за електронни разплащания пейпал на: paypal@kpbp.bg

Вчера наддаването за различните предмети в онлайн търга достигна нов връх, като емблемата от таблото на Колежа беше продадена за 3550 лв.

Очаквайте по-късно днес информация за приходите от втората партида тениски, посветени на 109-годишнината на Ботев Пловдив, както и за общата събрана сума от кампанията „100% Ботев Пловдив“.

В същото време от Сдружение ПФК Ботев дадоха старт на нов онлайн търг. Този път ще се наддава за цифрите и емблемата, отбелязали 100-годишнината на клуба на фасадата на централната трибуна на стадион „Христо Ботев“.

Цифрите са с размери 3 х 1 метър, а емблемата е 115/117 см. Начална цена е 1912 лева, а минималната стъпка за наддаване е 100 лв. Краят на търга е в неделя (14 февруари) в 20:00 часа, уточниха от Сдружението”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments