> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ботев: Не сме удобни, ясно е чий сметки объркахме


Ботев: Не сме удобни, ясно е чий сметки объркахме

0
0
304

Дата: март 13, 2015

„Готвим се нормално за срещата с ЦСКА. Отминаха емоциите от мача с Локомотив. Предстои ни един изключително труден мач срещу отбор, който е в челото на класирането. Ние уважаваме много ЦСКА за това представяне, което направиха до момента. Знам, че ще излязат за победа, но и за нас победата е изключително важна“, категоричен бе старши треньорът на Ботев Петър Пенчев преди решителния сблъсък с ЦСКА в 22-я кръг на А група. Двубоят е на 15-и март, неделя от 15.30 часа.

„За нас този мач е финал и ще го изиграем по начина, по който играхме в предишните два мача. В България за мен малко са истинските неща и затова хората толкова ни подкрепят. Виждат, че сме честни и че всичко се решава на терена. С тези резултати, които постигнахме засегнахме много интереси. Това е ясно по много неща. Не сме удобни, но сме честни. Искаме всичко да се реши на терена“, заяви още Пенчев.

Попитан как се отразяват спекулациите, че ЦСКА няма да играе на 100%, Петър Пенчев отговори: „За мен това са абсолютни спекулации. Те си гонят класиране. Загубиха първите два мача, това не е нормално за отбор като ЦСКА и мисля, че това не го коментира. Повече ме притеснява това, че трябва нещата да се оставят да се решат на терена, както и обективността на съдийската бригада. Публиката на Ботев е достатъчно компетентна и ще разбере кога има тенденция. Съдиите трябва с отсъжданията си да не провокират привържениците.“

„Притеснява ме не само съдийството, но и нещата, които се случиха в последната седмица, както и обстоятелствата около мача с Локомотив, картоните, които получиха точни футболисти. Мачът не е предрешен. Ние знаем, че ще е труден мач, но ще се борим да се представим добре. Ясно е за всички чий сметки объркахме“, заяви още старши треньорът на Ботев Пловдив и продължи:

„Гоним шестицата, но не сме обсебени от тази мисъл. Няма да драматизиране. Показахме израстване и трябва да продължим с добрите игри, независимо от позицията, на която ще сме този кръг.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments