> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ботев Вр остава Сухия поне до мача с Монтана


0
0
659

Ръководството на Ботев Вр реши да не прави промени в настоящия треньорски щаб, поне до мача с Монтана, който е другия вторник.
След мача за първенство срещу регионалния съперник, всички членове на ръководството ще се съберат и ще направят анализ на ситуацията до момента
, информира dsport.bg. Всеки един ще има право да си каже мнението, като на база на това ще се реши дали да се търси нов старши треньор, или ще се гласува доверие в битката за оцеляване на Тони Здравков. Както е известно, под ръководството на Сухия, врачани са в серия от осем поредни загуби.
Информациите, появили се в медиите за Вили Вуцов, не отговарят на истината, заяви пред медията президентът на клуба Христо Илиев: “Не е ставало въпрос за Вили Вуцов, тъй като не сме обсъждали нито едно име”, категоричен беше той.

На много малко места по света след 8 поредни загуби феновете окуражават футболисти и треньори! Това е Ботев Враца – благодарим за доверието, момчета! И не, Вили Вуцов няма да става треньор на Ботев”, написаха във фейсбук врачани.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments