> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Босна представи Петев, протести на фенове срещу българина


0
0
422

Ивайло Петев беше представен като селекционер на Босна и Херцеговина. По време на пресконференцията група от около 40 ултраси се събра пред сградата на местния футболен съюз, за да изрази възмущението си от назначението на българина. Целта пред него е да класира тима за Мондиала в Катар следващата година. Той ще трябва да пребори конкуренцията на световния шампион Франция, както и отборите на Украйна, Финландия и Казахстан.

Транспаранти с надписи “Достатъчно” и “Не можете да ни купите” бяха опънати от местните ултраси, около които имаше сериозно присъствие на полицаи и до ексцесии не се стигна. Самият Петев коментира събралите се пред сградата ултраси и поиска доверие от босненската общественост, за да постигне нужните резултати.

Ако имаше 10 000 души, може би щях да съм притеснен. Аз знам какво правя и за какво съм тук, оставете ме да работя и ще постигна резултати. Ако те са лоши, аз ще поема отговорността. Бях изненадан от някои негативни коментари, но все пак благодаря на медиите. Вярвам в себе си и в моя отбор. Групата ни е трудна, но ще опитаме да спечелим всеки мач. Ще видим дали ще се случи, но очакванията и амбициите са големи, заради което приех тази работа.

Не съм най-идеалният на света, но знам какво мога, знам какво могат и играчите. Можем да постигнем страхотни неща”, заяви Петев по време на първата си пресконференция.

Снимка: nfsbih.ba

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments