> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боксьорите с една евротитла в София


0
0
203

Боксьорите на България спечелиха само една титла на Европейското първенство за младежи и девойки. В зала “София” със злато се поздрави само Георги Стоянов (86 кг). Националът ни триумфира без игра, след като съперникът му Паоло Карузо не се яви за финалната среща. Италианецът отказа да се качи на ринга, което ознаменува първото място на нашия талант.
България приключи шампионата с общо пет медала. Сребърни отличия спечелиха Любослав Методиев (54), Тони Илиев (60) и Кирил Борисов (+92). Бронз от сряда взе Румяна Александрова (57).

Любослав Методиев изигра добър мач срещу Оуен Китли (Анг). Двамата проведоха равна битка, но българинът по-често изоставаше в действията и това доведе до поражение с 0:5 съдийски гласа.
Тони Илиев имаше изключително сериозен съперник. Родният талант хвърли всички сили, но в крайна сметка отстъпи с 0:5 от Ерик Израелян (Арм).

Кирил Борисов (+92) кръстоса ръкавиците с Енрико Итаума (Анг), но беше нокаутиран. При най-тежките националът ни се хвърли смело в началото, но коравият му противник не се притесни. В самия край на първия рунд британецът нанесе тежък удар в ребрата на Борисов, който не бе в състояние да довърши мача и така остана със сребърно отличие.

“Като цяло националите оправдаха очакванията ни. Половината отбор е съставен от дебютанти, които са първа година в тази възраст и някои от тях влязоха по-плахо в срещите, докато други прегоряха. По-опитните момчета обаче се справиха на ниво и резултатът е налице.
Правим стъпки към пробив при мъжете. Част от тези момчета играят за последен път на тази възраст и от догодина трябва да се борят за мястото си в мъжкия отбор. От тях зависи как ще продължат да развиват потенциала си”, обяви треньорът на младежите Борислав Бояджиев.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx