> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боби Михайлов скочи на протестиращите пред БФС


0
0
580

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов направи изявление във връзка със събитията в българския футбол през последните седмици. Легендата на Левски скочи на протестиращите пред БФС, които са фенове на ЦСКА. Изявлението му идва часове, след като стана ясно, че “червените” организират ново блокиране на Околовръстното.

“В последните дни отново се наслушахме на лъжливи твърдения и внушения срещу БФС и решенията му. От позицията си на президент съм длъжен да отговоря с факти, които доказват, че във всяко свое действие БФС защитава интересите на членовете си и на футбола ни. Детско-юношеските формации на санкционираните клубове продължават да се състезават в турнирите и първенствата на БФС”, обяви във фейсбук Михайлов.

“Тяхното спиране никога не е било на дневен ред. За мен е крайно безотговорно децата да бъдат въвличани и използвани в чужди битки и да бъдат ощетявани заради нечии амбиции. Това няма да го позволя. Наказаните по четири различни причини клубове в мъжкия футбол имат право да обжалват решенията на БФС на следващия Конгрес. Ако жалбите им бъдат уважени, те ще запазят мястото си в първенствата през следващия сезон. Дебело подчертавам, че Българският футболен съюз винаги е действал справедливо и за интересите на българския футбол. Гарантирам ви, че така ще бъде и занапред”, заяви още Михайлов.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx