> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Блахович спря победната серия на Адесаня и защити титлата си


0
0
309

 Полякът Ян Блахович защити титлата си в полутежка категория след победа с единодушно съдийско решение над нигериеца Израел Адесаня на UFC 259, което се проведе в Лас Вегас.

 За Блахович това бе първа защита на титлата, която спечели срещу Доминик Рейес на UFC 253 в Абу Даби и общо пета поредна победа за поляка в организацията. Неговата последна загуба бе на 23-ти февруари 2019 година срещу Тиаго Сантос.

 За Адесаня, който е шампион в средна категория, това бе дебют в полутежка категория и негова първа загуба в кариерата след 20 поредни победи в UFC.

 Срещата започна предпазливо и за двамата, но постепенно поляка успя да наложи контрол над срещата и след няколко тежки удара и три успешни тейкдауна успя да заслужи единодушното решение на съдиите в негова полза.

 В друг мач на UFC 259, в който се разиграваше титлата в категория петел, настоящият шампион Пьотър Ян допусна фатална грешка, която му струва загуба на колана. Ян водеше по точки в битката срещу претендента Алжамейн Стърлинг до 4-ия рунд, когато вкара коляно на своя противник докато той беше на земята, След този непозволен удар Стърлинг беше видимо разклатен и не успя да продължи срещата, което означаваше дисквалификация за руснака и той трябваше да отстъпи пояса на своя противник.

   В третият двубой, в който бе заложена титла на UFC 259, бразилската звезда при жените в ММА Аманда Нунеш не остави никакви шансове на претендентката от Австралия Мегън Андерсън и я отказа след армбар още в първия рунд. Така “Лъвицата” успя да защити титлата си в категория “перо” и да запише 12-та поредна победа в UFC.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments