> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бивши левскари носят победа на Славия над Локо Сф


0
0
335

С голове на резерви след почивката и с три асистенции на Радослав Кирилов отборът на Славия победи с 3:0 у дома Локомотив София в последен мач от 22-ия кръг в Първа лига. Преди почивката играта беше равностойна, като головите положения в двете наказателни полета липсваха. След точно 17 минути игра Иван Минчев центрира от фаул и Йон Бакеро стреля покрай вратата на “червено-черните”.
Локомотив опита да отвърне на предизвикателството с неточни шутове на Върджил Пинсон.

Божидар Кацаров остави гостите в намален състав в 63-ата минута, след като си изкара два бързи жълти картона заради нарушения в центъра на терена. “Белите” се възползваха по най-добрия начин от численото си превъзходство и в 70-ата минута Радослав Кирилов проби в наказателното поле и подаде за резервата Тони Тасев, който от съвсем близка дистанция се разписа във вратата на Локомотив.
Славия продължи да контролира събитията на терена и в 88-ата минута Кирилов подаде за новото попълнение Борислав Цонев, който от движение направи резултата 2:0.
По-малко от 60 секунди след това капитанът Радослав Кирилов асистира за Мартин Петков и той оформи класическата победа в полза на домакините. Последните двама пристигнаха наскоро в “Овча купел”, след като бяха освободени от Черноморец Одеса. Цонев и Петков преминаха в украинския тим през януари, след като се оказаха ненужни при Мъри Стоилов в Левски.
“Белите” пък прекъснаха серия от шест поредни двубоя без победа в шампионата и са на шесто място в класирането с 32 точки, докато Локомотив София продължава да бъде застрашен от изпадане с 19 точки на 13-та позиция.

“Мачът може да се раздели на две части – до втория жълт картон на Кацаров и след това. Още първият му картон беше пресилен, а при втория дори нямаше нарушение. Не разбрах как може да се даде червен картон за това. Преди почивката бяхме по-активни и очаквах да вземем нещо от мача.

След явната съдийска намеса и на този тежък терен, стана много трудно за нас след почивката. Кацаров твърди, че първо е играл с топката и след това е имало контакт.

Намираме се в една неприятна ситуация заради отсъстващи футболисти по различни причини. Дано бързо да се завърнат и тогава се надявам да изглеждаме по различен начин“, обяви наставникът на Локо Иван Колев.

Снимка: БГНЕС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx