> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бетано (Betano) – спонсорът на Локо Сф раздава безплатен залог


2
0
569

Бетано (Betano) дава безплатен залог само днес. Букмейкърът, който е от основните спонсори на Локо Сф, отбелзязваа международния празник.

Този ход е, за да се популяризира секторът, който последните години се развива с бързи темпове. За целта трябва играчите да влязат сайта на Betano.
С промоцията реално ще се помогне и на момчетата на Иван Колев, които след 22-ия кръг на efbet Лига са предпоследни с 19 точки, с колкото е и 12-ият Ботев Враца. На дъното е Царско село с 11 т.

Офертите на навлезлия скоро на българския пазар нов букмейкър наистина накараха потребителите бързо да научат името му и да потърсят начин да се възползват от предложенията. С този ход, известен на Запад като “Free Bet”, Бетано успешно се конкурира с офертите на другите оператори у нас. Реално букмейкърът предлага нещо повече на клиентите. Това реално е допълнение към пакета на играчите.

Тази промоция работи от години и е в основата на бума в интернет бетинг индустрията. Безплатният залог важи само за нови играчи и може да се приеме като истински подарък от страна на букмейкъра, тъй като потребителят получава дадена сума за игра и всичко, което трябва да направи, е да я заложи на определено събитие. Ако предвиждането е успешно, то чистата печалба постъпва директно в основния баланс.

Сумата по принцип има срок за използване. Ако той изтече и въпросният free bet не е употребен, той бива анулиран. Но находчивите играчи са наясно, че подаръците не се пропиляват просто така. Обикновено букмейкърът дава възможност на потребителите да грабнат офертата в рамките на няколко дни или седмица.

Днес се играят реваншите между Байерн и Залцбург, както и Ливърпул и Интер, срещи от 1/8-финалите на Шампионската лига. Те са подходящи за използването на безплатния залог.

Снимка: Бетано

2
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx