> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Без България на “АТП къп”


Без България на “АТП къп”

0
0
363

България няма да участва на “АТП къп”. Вследствие на съкратения заради пандемията формат от 12 отбора, родните национали останаха на няколко места извън схемата.
Роджър Федерер се оказа единствената първа ракета, която няма да участва, но това донесе радост единствено за Канада, тъй като чрез ранкинга на Денис Шаповалов „кленовите листа“ заеха освободеното от Швейцария място, пише Tenniskafe. Oтказвания, разбира се, са възможни в периода до началото на надпреварата, но те едва ли ще засегнат България, тъй като позицията на Григор Димитров в класацията на АТП оставя страната ни в ролята на четвърта резерва.
Това значи, че родните тенисисти като Димитър Кузманов, Александър Лазаров и Адриан Андреев няма да имат шанса да играят отново на най-високо ниво като през отиващата си година.

В първото издание на надпреварата България се представи великолепно като завърши на девето място от 24 отбора, записвайки победа над Великобритания след чудесна игра на тандема Григор Димитров/Александър Лазаров. Кузманов пък записа първите си две победи на ниво АТП, като добрата новина е, че все пак спечелените точки от тях ще останат в актива му заради промененото точкуване. Мико заслужи и към 100 000 долара, което е най-голямата сума в кариерата му от едни турнир.
А с представянето в Австралия тенисистите ни влязоха и сред призьорите за Спортист на годината 2020.
За първата ни ракета неучастието на България означа, че той ще трябва да участва на един от двата АТП 250 турнира в Мелбърн, ако иска да получи игрова практика преди Australian Open.
А въпреки съкратения формат “АТП къп” се очертава като много силен турнир, защото в него участие ще вземат Новак Джокович, Рафаел Надал, Доминик Тийм, Даниил Медведев, Стефанос Циципас и Александър Зверев.
12-те отбора ще бъдат разделени в четири групи от по три тима, а след мачовете в тях победителите ще оформят полуфиналите. Жребият ще бъде през януари.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx