> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Барселона с два антирекорда в Испания


0
0
251

Барселона претърпя безпрецедентна трета поредна домакинска загуба в Ла Лига – този път с 0:1 от Райо Валекано в отложен мач от 21-ия кръг, който трябваше да се изиграе през февруари според програмата. Така каталунците регистрираха два клубни антирекорда в историята – за първи път губят от Райо два пъти в един сезон, а също така за първи път допускат три поредни загуби като домакин в различни турнири.

В класирането Барса е с 63 точки, докато Реал (Мадрид) е с 15 повече на върха и вече докосва титлата. Белият балет се нуждае само от точка в петте си срещи до края, за да триумфира с второ поредно отличие в шампионата.
Първата възможност за Реал ще бъде в събота, когато приема Еспаньол и може да вдигне шампионската купа още тогава и преди оставащи след този мач още четири кръга.

Още в 7-ата минута Алваро Гарсия вкара за Райо Валекано, възползвайки се от подаване на Иси Паласон. Същият сценарий, както се случи и на мача с Кадис, завършил отново 0:1.

„Определено изпитваме трудности при домакинските мачове – оправда се капитанът Серхио Бускетс пред камерите край тъчлинията след края на мача, докато публиката на Ноу Камп освиркваше прибиращите се негови съотборници. – Получаваме ранен гол и след това ни е много трудно да се възстановим. Просто динамиката ни е много лоша и това помага на противника, обясни опитният халф.“

След гола, който падна рано след дълъг пас на Иси Паласон, Барселона натисна сериозно гостите от Мадрид, но така и не успя да материализира този натиск. Няколко неточни удара на Араухо, на Жорди Алба и претенция за дузпа на Гави изчерпаха положенията преди 44-ата минута. Тогава Гави вкара, но голът не бе зачетен заради засада. През второто полувреме Мемфис Депай се появи на терена и имаше две много добри възможности, които обаче не се превърнаха в гол.
Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx