> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Барселона спечели срещу Осасуна и върна напрежението в Мадрид


0
0
220

 Отборът на Барселона постигна много важна победа като гост на Осасуна с 2:0 и се доближи само на две точки от водача Атлетико Мадрид, който обаче е с два мача по-малко. Барселона има вече 56 точки, с три повече от Реал Мадрид, които утре гостуват на своите съграждани от Атлетико и каквото и да стане единият отбор ще губи точки от Барселона.

 Головете за каталунците тази вечер бяха дело на Жорди Алба в 30-тата минута и влезлият като резерва 18-годишен талант от школата Илаиш Мориба в 83-тата минута. Това бе едва четвърти мач на Мориба за представителния отбор и негов първи гол за Блаугранас.

 Звездата на тима Лионел Меси този път не успя да се разпише, но отново бе с голям принос за победата на отбора подавайки и за двата гола на Барселона в този мач.

  Каталунците играха с приповдигнато настроение след успеха за Купата на Краля срещу Севиля, където успяха да заличат два гола аванс на андалусийците в първия мач и да се класират след гол в продълженията за финала в турнира.

Докато в играта на Барселона не се усети умора от изиграните 120 минути в сряда, то Севиля явно бяха физически и морално изтощени и това се отрази в загубата им днес като гост на Елче с 1:2 в по-ранен двубой от програмата на Ла Лига. Точни за победителите бяха Раул Гути в 70-тата и Гуидо Карийо в 76-тата минута, а почетния гол за Севиля бе дело на Люк де Йонг в края на мача.

 След тази загуба Севиля на практика се прости с надеждите си за титла през този сезон.

Всички резултати от днешните мачове в Ла Лига:

Валядолид – Хетафе  2:1

Елче – Севиля  2:1

Кадис – Ейбар  1:0

Осасуна – Барселона  0:2

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments