> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Байерн обърна Дортмунд и се върна на върха


0
0
267

  Отборът на Байерн Мюнхен постигна впечатляващ обрат срещу Дортмунд в голямото дерби на Бундеслигата. Баварците спечелиха с 4:2 след като губеха с 0:2 до 9-тата минута на мача. 

 Жълто-черните поведоха с два гола на изгряващата звезда на световния футбол Ерлинг Холанд във 2-рата и 9-тата минута на срещата. С тези попадения 20-годишния норвежец вече има 19 гола в шампионата и не спира да привлича вниманието на големите грандове в Европа.

 След първоначалното стъписване Байерн Мюнхен постепенно взеха нещата в свои ръце и тогава дойде времето на Роберт Левандовски. Полякът първо намали резултата в 26-тата минута след подаване на Лирой Сане, а в самия край на полувремето възстанови равенството след изпълнение на дузпа, отсъдена след намесата на системата VAR за нарушение срещу Кингсли Коман.

 Мачът отиваше към равенство, когато в 88-мата минута Леон Горецка направи обрата пълен за Байерн. Две минути по-късно след асистенция на Алфонсо Дейвис Роберт Левандовски оформи своя хеттрик в срещата, с което головете на поляка през настоящия шампионат вече са 31 и трябва да стане чудо това да не му донесе Златната обувка.

 С тази победа Байерн с върнаха първото място, на което само за няколко часа се бе настанил отборът на РБ Лайпциг след победа като гост над Фрайбург с 3:0 малко по-рано през деня. Баварците водят в класирането с 55 точки, РБ са с две точки по-малко на втора позиция, а трети са Волфсбург с 45 точки.

Всички резултати от днешните мачове в Бундеслига:

Мьонхенгладбах – Байер Леверкузен  0:1

Айнтрахт Франкфурт – Щутгарт  1:1

Фрайбург – РБ Лайпциг  0:3

Херта Берлин – Аугсбург  2:1

Хофенхайм – Волфсбург  2:1

Байерн Мюнхен – Дортмунд 4:2

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments