> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Артета остава в Арсенал до 2025 година


0
0
241

Арсенал обяви, че мениджърите на мъжкия и женския тимове Микел Артета и Йонас Айдевал са подписали нови договори с клуба от северен Лондон. И двамата мъже парафираха контрактите си заедно на стадион „Емиратс“. Договорът на Артета ще бъде до сезон 2024/25, докато Айдевал подписа сделка до края на сезон 2023/24.

„Много съм развълнуван, признателен и много, много щастлив днес. Когато говорих с Джош Крьонке той виждаше клуба на същия етап като мен и възгледите ни за това как трябва да изглежда клубът в бъдеще се припокриват. Всичко, което сме си говорили с него и Стан, винаги е било за благото на клуба“, започна Артета за клубния сайт. Испанецът се присъедини към „артилеристите“ през зимата на 2019 и ги изведе до триумф за ФА Къп през идната година. Този сезон „топчиите“ се борят за място в Шампионската лига за първи път от пет години насам, като в момента са четвърти във Висшата лига, четири мача преди края на кампанията.

„Искаме да изведем клуба до следващото ниво и да се конкурираме с топ отборите. За да го направим, трябва да участваме в Шампионската лига. Трябва да можем да еволюираме като отбор, да подобрим нашите играчи, да подобрим аспектите на играта ни, да генерираме дори по-голяма връзка с нашите фенове, да направим по-добра атмосферата на „Емиратс“, да можем да привличаме топ, топ таланти и най-добрите хора за клуба да изведат този проект до това ниво“, добави още Артета.

Айдевал застана начело на женския тим на Арсенал през лятото на миналата година и съставът е втори в класирането на Суперлигата, на точка зад Челси, един мач пред края на кампанията. „Топчиите“ гостуват на Уест Хем, знаейки, че при успех ще станат шампионки, ако „сините“ се подхлъзнат срещу гонещия Шампионска лига Манчестър Юнайтед. „Страхотно е. Това ми позволява да продължа да работя за клуба, който обичам толкова много и да бъда сред хората, които много, много харесвам, за да постигнем успехи заедно, така че очаквам това с нетърпение“, коментира Айдевал.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx