> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Арсенал обяви трансфера на Йодегор


0
0
407

Арсенал обяви трансфера на Мартин Йодегор. Норвежецът идва под наем от Реал Мадрид до края на този сезон. 22-годишният халф ясно заяви през януари, че иска да напусне “Кралския клуб”, за да играе редовно футбол.

Йодегор ще носи фланелката с №11 на “Емирейтс”. “Разбира се, че говорих с мениджъра Микел Артета преди да дойда тук. Това е много важно за мен, а той е топтреньор и харесвам идеите му, както и начинът, по който вижда футбола. Дава ми увереност и важност да дойда тук, което бе най-необходимото”, каза Йодегор пред сайта на Арсенал.

Скандинавецът беше привлечен от Реал през 2015 година, но така и не се наложи на “Сантяго БЕрнабеу”, като беше пращан е под наем във Витес, Хееренвеен и Реал Сосиедад.

Сега той записа само девет мача от началото на сезона за Реал във всички турнири и пожела да се върне в Реал Сосиедад, но шефовете му не го пуснаха там. Интерес имаше и от Аякс, но самият играч разкри, че разговорът му с мениджъра на Арсенал Микел Артета го е убедил да отиде в Премиър лийг. Още вчера Йодегор премина успешно медицинските прегледи.

Това е втори входящ трансфер за лондончани, които наскоро взеха вратаря на Брайтън Мат Райън. Австралиецът също подписа с тима под наем до края на сезона.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments