> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Анчелоти: Титлата за Реал е все по-близо


0
0
204

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че тимът е близо до титлата в Ла Лига този сезон, но настоя, че надпреварата не е приключила и отрече, че мисли за възможността отборът да си осигури трофея предсрочно.

Реал Мадрид е лидер във временното класиране в първенството със 75 точки, на 15 пред втория Барселона, а до края на сезона остават шест кръга.

„Вярно е, че сме близо до спечелването на шампионската титла, но все още имаме да изиграем няколко мача“, каза Карло Анчелоти на пресконференция преди гостуването на Осасуна в сряда вечер в среща от 33-ия кръг. Италианецът смята, че този сезон могат да спечелят всичко.

„Имам прекалено много опит, за да се чувствам като шампион. Не всичко е приключила. Утре имаме голяма възможност да се доближим още повече до целта“, добави италианският специалист.

Реал Мадрид може да стане шампион още този уикенд, ако резултатите на Барселона, Севиля и Атлетико Мадрид са благоприятни за лидера.

„Сметките, които правим са доста прости. Трябва да спечелим три точки срещу Осасуна, а след това три срещу Еспаньол, а по-нататък и три срещу Атлетико. Не съм математик, предпочитам историята“, коментира още Анчелоти.

Треньорът разкри, че срещу Осасуна ще даде почивка на Лука Модрид, а Каземиро също ще пропусне мача, но заради контузия. Карим Бензема, който има 15 гола в последните си 10 мача, ще играе.

„Когато играчът се чувства добре, няма нужда от почивка. Той не е уморен, няма контузия, така че няма причина да не е в състава“, обясни Карло Анчелоти.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx