> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Анте Шимунджа: Лудогорец не е заспал, а постоянно се развива


0
0
283

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа разкри каква ще бъде идеята му за подготовката на отбора. Словенецът даде пресконференция днес преди старта на кампанията. Голямата цел е влизане в групите на Шампионската лига.

“Националните ни състезатели ще се присъединят към отбора по различно време, защото всички играят различни мачове. Целият състав трябва да се събере заедно за подготовката в Австрия. Надявам се всички да се върнат здрави и да покажат голямо желание и мотивация за подготовката”, пожела си словенският специалист.

“Винаги сме търсили най-доброто решение за всички футболисти на отбора, за да намерим добър баланс. Целта ни е да бъдем на все по-добро ниво за участие в българското първенство и в европейските турнири”, каза още той.

“В Лудогорец не спим, а се опитваме постоянно да се развиваме. Това е най-важното – работим за бъдещето на отбора. Аз съм доволен от резултатите, но няма да останем тук. Постоянно мислим как да бъдем по-добри от миналия сезон, как да бъдем най-добри. Това, че имаме повече конкуренти, е по-добре за българския футбол. Аз съм обявил какви футболисти ми трябват, но сега не е времето да говорим за това”, добави треньорът.

“Аз съм от 5 месеца и половина тук. Разград е спокоен град, който дава много възможности за прогрес на отбора. Всичко е идеално организирано, клуб е много амбициозен и от нас се иска само да работим. Вярвам, че с представянето и резултатите си ще събудим феновете си и ще ги върнем на стадиона, защото имаме нужда от тяхната енергия”, завърши Анте Шимунджа.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx