> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Алиса Шмид – най-секси спортистка в света си търси работа


1
0
3005

Алиса Шмид, най-красивата и най-секси спортистка в света, обяви, че си търси работа. Германката, която работи като специалист по атлетично представяне в Борусия Дортмунд, взе това изненадващо решение, защото има нужда от повече пари. Шмид, която преди години спечели любовта на феновете с красотата си, е в очакване на оферти.


Шмид е лекоатлетка, Родена е в Инголщад и започва кариерата си в СК Занд. Тя е печелила сребърен медал с щафетата на Германия на 4×400 метра от европейско първенство до 20 години.


През изминалите години немската красавица стана известна именно със своята красота. Списание “Busted Coverage” я избра за най-красивата и най-секси спортистка.


Говорейки пред базираното в Австралия списание “Busted Coverage” за този избор, Шмид каза, че спортът е на първо място: “Не знам защо получих такава титла (че е най-красивата и най-секси спортистка). За мен спортът е на първо място. Искам да се концентрирам върху бяганията си.”


Причината, поради която красивата състезателка изобщо не можеше да се състезава този сезон, беше травма и възможността да участва в Олимпиадата в Токио беше невъзможна.

Оказа се, че има скъсани кръсни връзки. По-късно германката красавицата, която обяви, че се е възстановила малко преди Игрите, обяви, че ще замине за Токио, където участва в женската щафета на 4х400 метра, както и на микса в тази дисциплина.


23-годишната атлетка увеличи популярността си в социалните мрежи с титлата „Най-секси спортистка в света“.


След като Шмид беше избрана за най-секси спортистка в света, броят на последователите от 10 000 надхвърли 2,5 милиона души.

1
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx