> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Висшата лига се завръща – днес е Боксинг Дей


0
0
205

След над едномесечна пауза заради Мондиал 2022 английската Висша лига се завръща с мачовете от Боксинг Дей. Във втория ден на Коледа ще се изиграят 7 двубоя, а 3 от тях са лондонски дербита.

С първото от тях стартира и програмата за деня. Става въпрос за сблъсъка между Брентфорд и Тотнъм, който е с начален час 14:30 часа. В него домакини са „пчеличките“, които заемат 10-о място във временното класиране с 19 точки, докато „шпорите“ имат с 10 повече и заемат заветната четвърта позиция, даваща право на участие в Шампионската лига догодина.

Следват 4 двубоя, които започват в 17:00 часа. Сред тях е и второто за деня лондонско дерби, между Кристъл Палас и Фулъм, но не по-малко интересен е сблъсъкът Лестър – Нюкасъл, тъй като гостите имат амбиции за място в топ 4 и понастоящем са 3-и, докато „лисиците“ загърбиха кошмарния си старт на сезона и спечелиха 4 от последните 5 кръга, за да се измъкнат от зоната на изпадащите и вече са 13-и в таблицата.
По същото време Саутхемптън приема Брайтън, докато Евертън е домакин на Уулвърхемптън.

Програмата продължава в 19:30 часа с друг интригуващ двубой, противопоставящ Астън Вила с новия си мениджър Унай Емери на колебливия от началото на кампанията Ливърпул. А преди това мениджърът на “мърсисайдци” – Юргeн Клоп, призна, че се гордее с постиженията на играчите си.

Момчетата на Юрген Клоп се надяват на силна втора част от сезона в битката за топ 4, но срещу себе си имат непредвидимите бирмингамци, които до неотдавна бяха водени от „червената легенда“ Стивън Джерард.

Последният дуел за деня е не по-малко интересен. В 22:00 часа лидерът Арсенал приема Уест Хем в друг лондонски сблъсък. „Артилеристите“ мечтаят за първа титла от 2004 г. насам, тъй като имат 5 точки аванс пред шампиона Манчестър Сити, но „чуковете“ са близо до опасната зона и по традиция са доста костелив съперник.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx