> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Абрамович иска 1,5 млрд. паунда за Челси


0
0
254

Сериозен проблем се появи около очакваната сделка за продажбата на Челси и това може да коства сериозно забавяне в нейното осъществяване, съобщава английската преса. Собственикът Роман Абрамович е пожелал да му бъдат върнати заемите, които е дал на клуба до момента и които се изчисляват на около 1,5 милиарда паунда.

Това трябва да се случи като тези пари бъдат преведена от общата сума за очакваната продажба в сметки на американската компания “Фордстам Лимитид”, очевидно свързана с руския олигарх.

Британското правителство вече категорично заяви, че сделката за клуба ще бъде изрично оформена по начин, които гарантира, че Абрамович няма да получи нито стотинка от парите, които ще бъдат платени от новия собственик, а самият олигарх до този момент твърдеше, че не желае заемите да му бъдат връщани. Не е ясно какво е наложило промяната в неговата позиция, но и двете страни отказват коментар по темата.

Абрамович бе санкциониран от правителството на Великобритания вследствие на започнатата от Русия война в Украйна и близките връзки на самия олигарх с Владимир Путин. Челси пък се състезава със специален лиценз, който е до края на май и не е ясно какво точно ще се случи с клуба, ако не смени собствеността си до тогава, тъй като в момента той работи с редица ограничения.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx